KOPERSPASPOORT©

DAAR OPEN JE DEUREN MEE!

Het KOPERSPASPOORT© vergroot jouw kans op de woningmarkt, doordat je hiermee aan de verkoper laat zien dat je financieel sterk staat.

EEN STAP VOOR OP DE REST!

LAAT DE VERKOPERS ZIEN DAT JE STERK STAAT

Met dit paspoort heb je een document in handen waarin jouw persoonlijke en financiële situatie in kaart is gebracht. Gevalideerd door een erkend financieel adviseur en volgens duidelijke richtlijnen opgesteld. En altijd actueel, want je kunt je KopersPaspoort© ieder gewenst moment laten updaten.

Zo ben je altijd een stap vóór op de rest, want jij (of jouw aankoopmakelaar) kan het KopersPaspoort© meesturen aan de verkoper(s) van jouw droomhuis óf gedurende een inschrijving van een nieuwbouwproject. Je biedt hiermee zekerheid én je laat zien dat je in het aankoopproces snel kunt schakelen. Jouw financiën zijn namelijk al op orde! Dat werkt in je voordeel en vergroot jouw kansen op een woning.

Het KOPERSPASPOORT© is een uniek product van onze Hypotheekshops in Den Haag Oost, Rotterdam Kralingen en Zoetermeer Dorp. Onze shops staan voor duidelijkheid en onafhankelijk hypotheekadvies.

  • Uniek, persoonlijk en gevalideerd paspoort
  • Binnen 14 dagen is je hypotheek rond
  • Vrijblijvend, je zit nergens aan vast

OOK EEN STAP VOOR HEBBEN?

VRAAG 'M NU AAN

Wat is je naam?(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.