WONEN IN NIEUW KRALINGEN

NIEUWBOUW ROTTERDAM

๐—ข๐—ข๐—ž ๐—ช๐—ข๐—ก๐—˜๐—ก ๐—œ๐—ก '๐—ก๐—œ๐—˜๐—จ๐—ช ๐—ž๐—ฅ๐—”๐—Ÿ๐—œ๐—ก๐—š๐—˜๐—ก'?โœจ Het nieuwbouwproject Nieuw Kralingen wordt divers, stijlvol en is geรฏnspireerd op Kralingen, zonder en kopie te willen zijn. De nieuwe Rotterdamse stadswijk, aan de rand van het Kralingse Bos telt over een aantal jaar zo'n 800 woningen: van stadsappartementen tot urban villa's.
ย 
๐Ÿคฉ ๐—ญ๐—ถ๐—ฒ ๐—ท๐—ถ๐—ท ๐—ท๐—ฒ๐˜‡๐—ฒ๐—น๐—ณ ๐—ต๐—ถ๐—ฒ๐—ฟ ๐—ฎ๐—น ๐˜„๐—ผ๐—ป๐—ฒ๐—ป?
Rond de jaarwisseling gaat het volgende deelgebied in verkoop. Dus wil jij wonen 'Op de Kop van Avenue'? Dan is het belangrijk dat je goed bent voorbereid, snel kunt schakelen รฉn een stap voor hebt op de rest.
ย 
๐Ÿงก ๐——๐—ฎ๐—ฎ๐—ฟ ๐—ต๐—ฒ๐—น๐—ฝ๐—ฒ๐—ป ๐˜„๐—ถ๐—ท ๐—ท๐—ฒ ๐—ด๐—ฟ๐—ฎ๐—ฎ๐—ด ๐—ฏ๐—ถ๐—ท!
Maak daarom eenvoudig online een afspraak, kom eens langs bij onze Hypotheekshop in Kralingen of bereken alvast eenvoudig online de waarde van je huidige woning.

Vestiging: Rotterdam Kralingen
Lichtenauerlaan 122
3062 ME Rotterdam
Tel: 085 020 06 55

LATEN WE SNEL

KENNIS MAKEN!

REVIEWS VAN ONZE KLANTEN OP ADVIESKEUZE.NL

Wij zijn op meer dan uitmuntende wijze door het hypotheektraject geleid. Hypotheken waren voor ons een redelijk onbekend fenomeen, maar John wist het op een zeer heldere en objectieve wijze toe te lichten en uit te leggen. Op elke door ons gestelde vraag volgde weer een adequaat antwoord en dat gaf veel vertrouwen in dit toch wel - voor ons - omvangrijke financiรซle vraagstuk. Ook na afronding van het hypotheektraject was John altijd direct beschikbaar voor beantwoording van aanvullende vragen van onze kant. Kortom, geen moeite was hem te veel. In een woord: Top!

Michael Kop

John was erg behuplzaam, vriendelijk en uiterst professioneel. Ik ben super tevreden met de geleverde service.
John heeft er voor gezorgd dat ik mijn eerste woning heb kunnen kopen ๐Ÿ˜‰

Robbie van der Weijden

Een vriendelijke adviseur! Duidelijke uitleg. En zeer snelle afhandeling van de aanvraag.

Daisy